Françoise Jansen is mijn naam. Als klein meisje ben ik al begonnen met dans. Klassiek ballet en daarna showdans. Een tijdlang heb ik intensief aan turnen gedaan. Ik trainde toen 3x in de week. Tot mijn 15e jaar heb ik geturnd maar ik moest helaas stoppen vanwege rugklachten. Na mijn herstel heb ik het dansen weer opgepakt. Ik ging jazzballet en klassiek ballet dansen en gaf ook streetdance-les aan kinderen van 4 t/m 9 jaar. Vier jaar lang heb ik met passie les gegeven en optredens verzorgd incl. de choreografie. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken en kon ik geen les meer geven. Ik ben toen zelf andere stijlen gaan uitproberen: Hip Hop, House en Modern. Dat heb ik zo’n 4 jaar gedaan. Ik had ook interesse in partner dansen en zo kwam ik in 2013 bij Dansschool Sizzling Salsa terecht als leerling maar al snel als assistent docent.

Je laten leiden door een man in de dans was voor mij een behoorlijk leerproces… om niet alles zelf onder controle te kunnen hebben, dat was wel even wennen! Het wekelijks salsa dansen was en is voor mij nog steeds een feestje. In 2017 heb Ik de salsa dansdocenten-opleiding bij Salsaventura voltooit en ben bij Sizzeling Salsa begonnen met partnering lessen en mijn Salsa Solo lessen. Mijn passie voor dans wil ik als docent graag overbrengen aan mijn leerlingen.

Je kan mij volgen op Facebook en Istagram @salsasolo.nl

Voor informatie stuur je mij een mail naar francoise@salsasolo.nl

laatste les voor de zomervakantie