Ik ben zo blij dat er voldoende vrouwen zich hebben aangemeld voor de salsa solo en dat de cursus in Heerhugowaard door gaat. We dansen in de gymzaal Plutolaan 2b 1702 CB Heerhugowaard. De beginners Salsa Solo les start 19:00 uur t/m 20:00 uu en cursus start vanaf 2 september 2022 t/m 11 november 2022. Heb je de proefles gemist dan kan je voor het volgende blok opgeven en dat is vrijdag 16 november 2022. Contact Kies u dan ook in het contactformulier voor Heerhugowaard. Bij voldoende aanmeldingen voor de salsa solo cursus heeft het een vervolg. Er zijn mogelijkheden om je les in te halen in Egmond aan den hoef. Of je kan de lesstof filmpjes bekijken in de besloten WhatsApp. Je kan dus geen les missen. Tot dans.

Ik zelf kom uit Heerhugowaard en is het een droom om in mijn eigen woonplaats salsa solo les te gaan geven. Ik zeg zelf altijd van dansen ga je stralen en dat gun ik iedereen. Kom en geef je op en doe gezellig mee.

mambo