Waarom Heerhugowaard? Ik zelf kom uit Heerhugowaard. Geboren in Zoetermeer maar opgegroeid in de Edelstenenwijk. Als klein meisje hield ik al van dansen. Nadat ik turnen had gedaan tot met mijn 15e ben ik weer gaan dansen. Van klassiek ballet en Jazz ballet bij balletschool Riet van der Veen, ging ik bij dansschool Moves in Alkmaar Hip-Hop dansen. Na een aantal jaren gedanst te hebben, zocht ik verbinding met mensen om samen te dansen. Toen ben ik gaan salsa dansen met partner. Na enige tijd ben ik gaan helpen assisteren en les gaan geven. Voor groepen met partnerdans en salsa solo voor vrouwen.

Het is een droom om in mijn eigen woonplaats salsa solo les te gaan geven. Ik zeg zelf altijd van dansen ga je stralen en dat gun ik iedereen. Kom en geef je op bij Contact en doe gezellig mee. Kies bij het onderwerp de juiste dag en tijd. Bekijk het Lesrooster voor de data en tijden van de proefles dagen en cursus.

Je leert in 10 weken een hele leuke choreografie. Salsa solo beginners 1 en 2 cursus is de fundering om verder te gaan naar de volgende cursus, semi gevorderd. We herhalen de pasjes iedere week en je leert elke week nieuwe pasjes erbij. Ook maken we sierlijke armbewegingen tijdens de pasjes. Elke les geef ik je een uitdaging om de les zo prettig mogelijk te ervaren. het prikkelt meer hersen activiteit die het verouderingsproces doet vertragen. Heb je al Salsa ervaring kan je starten bij de semi-gevorderde groep. Als je een les mist dan kan je inhalen op een andere dag of je bekijkt alle uitleg filmpjes die in de groepsapp staan. Ik krijg vaak de vraag wat de leeftijd is van dansen. Het mooie is dat er geen leeftijd aan verbonden is. Iedereen is welkom. Maar als je graag meer duidelijkheid wilt weten zit de leeftijd tussen 30 en de 82 jaar jong. Ik ben een enthousiaste salsa dans docente die je een glimlach van oor tot oor doet toveren tijdens de les. Iedereen kan het leren. De lessen zijn op een aangename tempo te volgen. Je gaat tijdens de cursus ook kennis maken met andere dansstijlen, Meregue, Bachata en Kizomba. Geen les in de reguliere schoolvakantie. Ontmoet nieuwe mensen of kom samen met je vriendin, buurvrouw en of (klein)dochter.

cursus kosten €90,00 euro voor 10 weken.

We dansen salsa solo in wijkcentrum de Horst, van Eedenplein 5, 1702 GW Heerhugowaard