Egmond-vuurtoren

Waarom Egmond? Het begon allemaal toen ik in 2019 nog les gaf in Alkmaar voor een dansschool. Ik had leerlingen in de klas die uit Egmond kwamen. Er was een vraag of ik ook in de ochtend les kon gaan geven. Ik zei dat ik vrijdagochtend vrij was en eventueel het kon gaan realiseren. Het initiatief kwam niet uit de dansschool zelf. En ik had wel stiekem een droom een dansschool zelf op te gaan zetten. In de zomer van 2020 ben ik in Egmond rond gaan kijken en kwam bij Dorpshuis Hanswijk terecht. Mooie spiegelzaal met een balletbar er voor. Dit moest het gaan worden. September 2020 start ik mijn salsa solo dansschool. Ik wordt heel blij van les geven. De energie die de leerlingen mij terug geven is waanzinnig te gek.

Ik nodig je uit om kennis te maken met salsa solo voor een GRATIS proefles. Voor het nieuwe dans seizoen. klik hier op Contact om je op te geven. Kies bij onderwerp welke dag en tijd u wilt komen dansen.

Dansen is goed voor lichaam en geest, je krijgt er conditie van en je hebt een hoop plezier tijdens de dansles. We dansen Salsa solo op woensdagavond en nu helaas gestopt op de vrijdag ochtend wegens weinig animo.

Kijk bij het lesrooster voor de juiste data en tijden.

Je leert in 10 weken een hele leuke choreografie. Salsa solo beginners 1 en 2 cursus is de fundering om verder te gaan naar de volgende cursus, semi gevorderd. We herhalen de pasjes iedere week en je leert elke week nieuwe pasjes erbij. Ook maken we sierlijke armbewegingen tijdens de pasjes. Elke les geef ik je een uitdaging om de les zo prettig mogelijk te ervaren. Het prikkelt meer de hersen activiteit die het verouderingsproces doet vertragen. Heb je al salsa ervaring kan je starten bij de semi-gevorderde groep. Als je een les mist dan kan je inhalen op een andere dag of je bekijkt alle uitleg filmpjes die in de groepsapp staan. Ik krijg vaak de vraag wat de leeftijd is van dansen. Het mooie is dat er geen leeftijd aan verbonden is. Iedereen is welkom. Maar als je graag meer duidelijkheid wilt weten zit de leeftijd tussen 30 en de 82 jaar jong. Ik ben een enthousiaste salsa dans docente die je een glimlach van oor tot oor doet toveren tijdens de les. Iedereen kan het leren. De lessen zijn op een aangename tempo te volgen. Je gaat tijdens de cursus ook kennis maken met andere dansstijlen, meregue, bachata en kizomba. Geen les in de reguliere schoolvakantie. Ontmoet nieuwe mensen of kom samen met je vriendin, buurvrouw en of (klein)dochter.

cursus kosten €90,00 euro voor 10 weken salsa solo.

We dansen in dorshuis Hanswijk, Hanswijk 1, 1934 CP Egmond aan den Hoef.

Salsa solo Egmond aan den hoef spiegelzaal dorpshuis hanswijk

September salsa solo cursus,

Salsa solo beginners 1 en 2:

woensdag 6 september 10 weken salsa solo. 19.00 uur t/m 20:00 uur (muv herfstvakantie)

vrijdag 8 september 10 weken salsa solo van 11.00 uur t/m 12:00 uur. (muv herfst vakantie)

Salsa solo semi gevorderd:

woensdag 6 september 10 weken salsa solo 20:00 t/m 21:00 uur (muv herfstvakantie)