salsa partnerdans, Uncategorized

Salsa partner dans in Egmond aan den Hoef

leer in 10 weken met veel plezier de salsa dansen met elkaar.

workshop salsa in proeflokaal HOP Heiloo

In anderhalf jaar tijd voor mezelf begonnen te zijn, komt er toch steeds de vraag, ga je partner salsa les geven? Ja we gaan starten op donderdag 7 september 2023 om 20:00 uur in de toneel/ spiegelzaal van dorpshuis Hanswijk Egmond aan den Hoef.

Donderdag 7 september 20:00 uur hebben we een proefles voor beginners salsa partner dans. Aan het eind van de les kan je je inschrijven voor de nog 9 weken salsa partner cursus. Als je het erbij laat kost de proefles je niets. Geef je op bij meld je aan en klik het juiste onderwerp aan.

Het samen dansen is toch wel anders dan solo dansen. Je hebt een leider, dat is meestal de heer en je hebt een volger, dat is meestal een dame. Door de pasjes te leren van de salsa en de arm/hand signalen van de heer, volgt de dame in de dans.

Mijn vriend Patrick en Ik verzorgen de lessen. Je kan in de groepsapp terug zien wat de lesstof is en kan je thuis oefenen. meld je aan

demo aan de dames gegeven op mijn verjaardag.

Zoals je wellicht al gelezen hebt is het goed voor je lichaam en geest om te dansen. Je bouwt zelfvertrouwen op. Je leert gezellige mensen kennen. Je kan bijna elke week wel in Noord-Holland naar een feestje of in rest van het land/ Europa. Meters maken zo krijg je het beste onder de knie.

Meld je aan klik het juiste onderwerp aan om je op te geven. Kom je samen met dans pastner geeft dat dan aan in je aanmeld formulier. Meld jij je alleen aan, dan gaan we kijken op de proeflesdag of er genoeg leiders en volgers zijn om door te kunnen gaan. Leiders mogen ook dames zijn. De rolverdeling kan alleen tijdens de cursus niet veranderd worden.

van dansen ga je stralen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.